Rapa Nui – Joan díez

Rapa Nui – Joan Díez

RAPA NUI.  Fotografies en 3D.

Rapa Nui denominada també Ílla de Pascua o bé Te Pito Te Henua, com deien els seus aborigens, és una de les ílles habitades més remotes del planeta.  Allà es va desenvolupar una de les cultures més complexes  -comparable tant sols amb l’egípcia, inca o maia-  en unes condicions extremes d’aïllament.  Mite i realitat es confon en aquest territori que donà origen a una cultura extraordinària, què converteix Rapa Nui en un valiós tresor arqueològic que transcendeix les fronteres de Xile.

Després d’un viatge de deu mesos per tot Sudamérica, el nostre company del Grup Fotogràfic «El Gra» Joan Díez, ha tornat amb un bagatge de 20.000 fotografíes en 3D.  Actualment està preparant un treball de tot Sudamèrica i també exposicions individuals de cada un d’aquests països però, per fer un «break» en aquesta feinada, ha dut a terme un treball exclusivament de Rapa Nui, l’Ílla de Pascua. Son 40 imatges d’arreu de l’ílla muntades en marcs de 40 x 50.

Després de l’èxit de l’exposició durant el passat mes de gener a l’Espai d’Art La Claraboia, torna a Rubí, ara a l’Espai Expositiu ANTIGA ESTACIÓ, amb unes 20 noves imatges no exposades anteriorment.  L’exposició es podrá visitar fins el dia 3 de juny. No deixeu de visitar-la, l’espectacularitat del 3D fa que «entris» a la fotografía com si fossis a la mateixa Rapa Nui.

Esta entrada fue publicada en 2017, Foto, Reportatges y etiquetada , , , . Guarda el enlace permanente.