Activitats

Activitats:

Explica’ns el teu rotllo: ultim dijous de mes, convidat que ens explica un viatge o qualsevol tema que cadsacu vulgui explicar.
Sortida mensual: cada dissabte de mes, sortida a les 8h del matí de la seu de El Gra
Social: Després de la sortida, normalment el dimarts de la setmana següent, cada participant porta tres fotos individuals i tres fotos que siguin col·lecció, i es discuteix entre tots ie es voten les que més ens agradin.
Sortida de Cap de Setmana: Activitat que es va començar fa dos anys, i com que te força éxit la seguim fent. Sortida Fotogràfica de Cap de Setmana en casa de colònies.
Classes magistrals: Classes de temes variats que tenen que veure amb la fotografia, ve una persona convidada i ens explica alguna cosa interessant sobre un tema en concret, pot ser en forma de curset o un dia concret, exemple el curset que ens va donar el Eduardo Asensio sobre la «M» de la nostra càmera.
Ara, estem muntant un estudi fotogràfic per fer més coses.
Col·laborancions amb altres entitats: Reportatges fotogràfics en col·laboració amb les entitats de Rubi
Activitats de Festa Major: Fotografia Viva, Gimcana Fotogràfica, Concurs Clica la teva foto de Festa Major.

NORMES I CRITERIS DE VALORACIÓ DELS CONCURSOS SOCIALS

Benvolguts companys i companyes del Grup Fotogràfic «El Gra», ens posem en contacte amb tots vosaltres per fer-vos saber la nova normativa i criteris de valoració que hem decidit adoptar als nostres concursos socials.

A partir d’aquest moment les fotos per a participar en els concursos socials de la nostra entitat estaran sota aquests criteris,

 1. En els concursos socials només s’acceptaran socis.
 2. Les fotografies participants als socials s’enviaran a l’adreça de correu: socialselgra@gmail.com ,on una persona que no participarà en el concurs social, la descarregarà i li donarà un nº d’ordre (segons arribada al correu).
 3. El venciment per enviar les fotos serà el dia abans al social a les 12 de la nit, després d’aquesta hora NO s’acceptarà, sota cap criteri, cap més fotografia, és a dir, si el social és en dimarts, el dilluns d’abans a les 12 de la nit expira el termini de presentació de les fotos en qüestió.
 4. Totes les fotos presentades als concursos socials seran penjades a la web de “El Gra” amb l’anagrama de “El Gra”.
 5. El grup fotogràfic “El Gra” es reserva el dret de publicar les fotos dels concursos socials als mitjans de comunicació que estimi oportú.
 6. Qualsevol anomalia que es pugui produir en algun concurs social la Junta tindrà la potestat de resoldre-ho.

Es considerarà col·lecció sota les dues premisses següents:

 • 3 fotos que s’hagin fet en la sortida corresponent i que tinguin quelcom en comú. (Exemple: Sortida a la Sagrada Família, 3 fotos de columnes, e fotos de vidrieres, etc)
 • 3 fotos que es faci d’un mateix element vist des d tres punts de vista diferents. (Exemple: Si es fotografia una columna, tres fotos de la mateixa columna des de tres punts de vista diferents).

Recordeu que de les fotos de les sortides, tots els socis poden enviar les que vulguin al correu de “El Gra” per poder-les penjar a la web (sense marques d’aigua ni nom, el nostre company encarregat de la web, us ho agrairà.

Grup Fotogràfic “El Gra”

La Junta

 

 

 

 

2 respuestas a Activitats

 1. MARIA MARGARITA MARTINEZ MARTINEZ dijo:

  Hola, estoy jubilada y me gustaría hacer algún curso de tratamiento de la fotografía y de fotografía.
  No sé si vosotros hacéis algo así por lo que os agradecería vuestra información.

  Gracias

  • Emiliano dijo:

   Hola María, perdona la tardanza en responderte pero a la vuelta de las vacaciones hemos tenido problemas para acceder al servidor donde tenemos la web. Si quieres información, mándanos un correo electrónico a: elgrafoto@gmail.com y con gusto te la daremos.
   Grup fotogràfic el gra.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.