Explica’ns el teu rotllo amb la Pilar i el Manel «American way of life / Catalans a Texas, USA»

Pilar Marroyo – Manel Miras

Som matrimoni des de fa més de 40 anys, i tenim «arrels» fotogràfiques; la Pilar és la filla del gran fotògraf Ignasi Marroyo, i gestora del seu llegat fotogràfic, i el Manel és aficionat a la fotografia des dels 14 anys, que va tenir de professor a l’Ignasi, i posteriorment, amb un grup d’amics va refundar el Grup Fotogràfic «El Gra», del qual n’és president des de l’any 2005.

Fa més de dos anys, la nostra filla Sílvia, per raons professionals va decidir junt amb el seu marit, el Michal, anar a viure i treballar a Texas, USA, i van marxar amb els seus fills Karel i Lenka.

Nosaltres hi hem anat (a ajudar, i de vacances) 3 vegades, el 2021 un mes i mig, i el 2022 i 2023 tres mesos. Mentre hi érem vam anar fent fotos, familiars, documentals i turístiques, i hem volgut transmetre aquesta experiència de vida a qui en pugui estar interessat.

Hem creat una presentació audiovisual, que anirem comentant a mesura que es vagi projectant… i l’hem titulat: American way of life / Catalans a Texas, USA.

L’American way of life, és una expressió americana que voldria dir El somni americà, i expressa la il·lusió que han tingut per anar-hi a viure.

Això és un petit espòiler de l’Explica’ns el teu Rotllo que presentarem a «El Gra».

Us hi esperem

Pilar i Manel

Esta entrada ha sido publicada en 2023, Explica'ns el teu rotllo y etiquetada como , , , , . Guarda el enlace permanente.