Informació

Les nostres activitats són obertes a tothom o sigui podeu venir sempre que ho desitgeu.

Simpatitzants

Els simpatitzants, són totes les persones interessades a conèixer el nostre grup i les activitats que realitzem, els donem d’alta i a través del correu electrònic, els hi facilitem periòdicament la informació de tots els actes, deixant les portes obertes per participar-hi en el moment que ho desitgi. Durant un any aquest servei és gratuït, això serveix perquè ens podem conèixer millor. Si estàs interessat o interessada a coneixen’s no ho dubtis vine i t’informarem.

Socis

Com no també tenim socis i sòcies és la nostra forma de subsistir, ho oferim a tothom però quan ja la persona està segura i ja ens coneix i vol participar més activament, llavors paga una petita quota.

El Gra on som

Ens podeu trobar a l’Antiga Estació (espai municipal), carrer Historiador Serra s/n, al costat dels FGC l’edifici on era antigament l’estació del tren, d’aquí ve el nom l’Antiga Estació al primer pis on vivia el cap d’estació allà estem. Tots els dilluns de 18 a 20 hores tenim obert la secretaria per informar-vos.

Aquí realitzem les majories de les nostres activitats. També podeu demanar informació per correu electrònic a elgrafoto@gmail.com.