Explica’ns el teu Rotllo On-Line amb Fotos en Pandemia

Els passats mesos de gener i febrer de 2021, «El Gra» ha volgut fer noves experiències en el camp d’activitats fotogràfiques no presencials, i vist l’interès que ha tingut, salvat de les dificultats tècniques per desconeixement de les eines telemàtiques, pensem que ha estat una experiència positiva i pretenem seguir-ho fent mentre les restriccions sanitàries no ens permetin fer activitats presencials.
Al gener el «rotllo» va tractar sobre fotoperiodisme en temps de pandèmia, on es van «projectar» dos reportatges emesos per televisió, i posteriorment es va fer taula rodona telemàtica, tot comentant els reportatges i els aspectes relacionats amb la fotografia en temps de pandèmia.

 

Esta entrada ha sido publicada en 2021, Explica'ns el teu rotllo y etiquetada como , . Guarda el enlace permanente.