Filtres amb Jordi Fernández

Dia de pràctica

El passat dissabte vam fer la sortida pràctica del taller de filtres, ara deixo unes fotografies on es pot veure l’efecte que es pot aconseguir amb l’ us dels filtres.

Les fotografies son raws sortits de càmera, sense revelat.

Totes amb el mateix diafragma i ISO, només varia el temps d’exposició per la utilització dels filtres.

La primera es sense filtres, amb un temps d’exposició de 0.4sLa segona amb un filtre degradat invers (Reverse GND), com treiem llum de l’horitzó, podem aujmentar el temps d’exposició a 1,5s, això fa que puguem igualar la llum a tota l’escena i tenir mes informació al primer pla, que a la foto anterior quedava obscur.

La tercera a més del filtre reverse GND es va fer servir un de densitat neutra (ND), aquest filtre treu llum a tota la fotografia per igual i ens permeet tenir un temps d’exposició més llarg i així obtenir l’efecte seda a l’aigua, desdibuixant les onades i obtenint un efecte de boira sobre l’aigua, el temps d’exposició va ser de 30s.

I aquesta es la meva fotografia de la sortida de sol, aquí el temps d’exposició va ser de 4s, encara que es van fer servir els mateixos filtres i encuadre, el temps d’exposició va ser inferior, degut a que la intensitat de la llum del sol a l’horitzo que no ens permetia un temps major.

Esta entrada ha sido publicada en 2019, Monogràfics, Puguem un esglaó y etiquetada como , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.