Explica’ns el teu rotllo amb Julio Carbó «Com passar del fotoperiodisme local al global sense despentinar-se»

CURRICULUM DE JULIO CARBÓ

Julio Carbó (Morella, 1964) a estat redactor en cap de fotografia i edició gràfica en la seva ultima etapa a El Periódico de Catalunya, mitjà on ha treballat 34 anys des de 1989 fins l’abril de 2023.

Ha publicat també en una trentena de mitjans com El País, Ara, Interviu, The Guardian, Sunday Expres, etc.

Ha obtingut premis al concursos Fotopress, Ortega i Gasset, Fuji, Fotomercè, Santantonà i el del Patronat de Turisme de Morella 2018.

Ha exposat en individuals i col·lectives: 100 Imágenes por la Paz, Clàssics contemporanis, Aquell Sexenni de l’any 2000, Els ulls i la paraula , 1dia1foto: 31 Fotògrafs, 365 dies, Catalunya 2014, Flaó Connection, 155 Fotos per la Llibertat, El Periódico 40 anys de Periodisme, Ànima Sexennal, Llibertats perdudes, Guerrer@s.

Ha publicat entre d’altres els llibres: “Primer dissabte de maig”, “Barcelona, 13”,” Somni Sexennal”, “España, una mirada diferente” , “Morella: imatge i paraula”, “Paisatges humans dels Ports”, “Capità Groc”.

Membre de la Comissió d’Impuls del Pla Nacional de Fotografia de Catalunya (2015-2021), docent al curs de postgrau de Fotoperiodisme de la UAB, membre de la junta de l’Associació sense ànim de lucre Catalunya Mirades Solidaries, jurat de Visa Pour l’Image, premis Lux, etc…

Sempre a compaginat la seva feina com a fotògraf a El Periódico, amb treballs personal i col.lectius al voltan de Morella i la comarca dels Ports.

Va ser pregoner de les festes d’agost de Morella l’any 2007.

Esta entrada ha sido publicada en 2023, Explica'ns el teu rotllo y etiquetada como , , , . Guarda el enlace permanente.