Explica’ns el teu rotllo amb Àngel Arcega

Explica’ns el teu Rotllo – Àngel Arcega

Ja fa molts anys, quan jo tenia el meu comerç de fotografia, un laboratori analògic, dels d’abans…, ens va regalar a tots els seus clients, un calendari a base de bodegons amb càmeres antigues i altres accessoris de Kodak. Eren uns bodegons tan bonics, que els vaig guardar i encara els conservo. Jo, no m’havia dedicat mai a fotografiar bodegons, però en arribar a la jubilació, vaig pensar, que potser era el moment de fer alguna cosa semblant als bodegons d’aquell calendari.

Vaig fer unes quantes fotos, però en veure fotos per internet de bodegons, d’altres fotògrafs, em vaig adonar que, amb ampolles i copes de vidre, s’obria un nou ventall de possibilitats a tenir en compte. He hagut de salvar algunes dificultats amb el muntatge, la il·luminació i l’edició fins a poder aconseguir uns resultats que considero satisfactoris i gratificants.

El resultat i la culminació d’aquests estudis va ser «Tocs de Llum» que vaig exposar al Centre Cultural de Terrassa, el 29 de juny de 2019 i que ara tinc el plaer de poder passar l’audiovisual d’aquesta exposició, a l’Explica’ns el teu Rotllo del Grup Fotogràfic «El Gra», el pròxim dia 24 de novembre, a les 8 del vespre, a l’espai cultural Francesc Alujas, del carrer Justícia 6, de Rubí.

Àngel Arcega

Fotos cedides per Àngel Arcega

Esta entrada fue publicada en 2022, Explica'ns el teu rotllo y etiquetada , , , , . Guarda el enlace permanente.