Espai expositiu Antiga Estació

Dos membres del Grup Fotogràfic “El Gra” presentarem una exposició conjunta a l’espai expositiu Antiga Estació, de Rubí, del 2 de maig de 2019 a l’1 de juny de 2019.

La inauguració serà el dijous 2 de maig a les 19.30, on us hi esperem.

Joan Díez – PATAGÒNIA 3D

Patagònia ocupa la part septentrional del con sud d’Amèrica. És una regió enorme, com dues vegades Espanya, a cavall entre Xile i Argentina.

Joan Díez va recórrer Amèrica del Sud en un viatge de 10 mesos, bona part dels quals els va passar a Patagònia, una regió que no era la primera vegada que visitava. En aquesta ocasió va fer-ho amb una càmera per fer fotografies en 3D i va tornar a casa amb més de 20.000 imatges.

La mostra que presenta és una ínfima part de les imatges que va capturar durant el viatge, però són una bona mostra per poder gaudir de les meravelles que ofereix aquesta regió.

Joan Díez té una llarga trajectòria com a fotògraf amb una obra molt extensa, bàsicament de viatges entre els quals Nepal, Turquia, Iemen o els països del sud est asiàtic o també ciutats com Berlin o New York.

Ha exposat els seus treballs en nombroses poblacions del país.

Pertany al Grup Fotogràfic “El Gra” i al Centre Excursionista de Rubí.

Manel Miras – PARCS NACIONALS AMERICANS

L’any 2015 vaig poder fer un dels dos grans somnis de la meva vida; en aquest cas era un recorregut pels principals parcs nacionals de l’Oest dels Estats Units d’Amèrica.

En un periode de 16 dies, sortint en automòbil des de San Francisco fins a Jacksonville, en un recorregut de més de 6.000 km. vam visitar-ne vuit, fent nit a motels durant la ruta, i que per ordre d’itinerari son:

– Yosemite National Park (Califòrnia)

– Death Valley National Park (Califòrnia-Nevada)

– Grand Canyon National Park (Arizona)

– Zyon National Park (Utah)

– Bryce Canyon National Park (Utah)

– Arches National Park (Utah)

– Grand Teton National Park (Wyoming)

– Yellowstone National Park (Wyoming, Montana, Idaho)

Aquí teniu una mostra fotogràfica d’algunes de les meravelles de la natura, que encara que és sols un tastet, espero i desitjo tothom ho gaudeixi, almenys una mínima part del que jo ho vaig gaudir en viu, en prendre les imatges.

Membre del Grup Fotogràfic “El Gra” i del Centre Excursionista de Rubí.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Volem agrair la col.laboració del Museu Municipal Castell, per cedir-nos l’espai expositiu de l’Antiga Estació; al Grup Fotogràfic «El Gra», per fer-nos costat; a BTX estudi, de Miquel Planchart, pel suport tècnic amb el 3D i per la impressió de les imatges; i al Lluís Vilanova, per la maquetació i disseny dels cartells.

Fotos-Parcs-USA

Fotos-Patagonia

Esta entrada fue publicada en 2019, altres, Foto y etiquetada , , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.