Explica’ns el teu rotllo amb Blai Farran «Llums i colors»

Blai Farran – Llums i colors

Tot és llum i color. La fotografia pot captar aquesta sensació amb força. Sempre he buscat la manera d’eternitzar aquesta impressió que és tan viva al cervell.

C.V.:

La meva afició per la fotografia ve de ben petit, a deu anys em regalen la primera càmera, una Kodak Instamàtic que feia les fotos en format quadrat. Però la meva afició es decanta més cap a la imatge en moviment. A catorze anys em regalen la primera càmera de Súper-8 i, pocs anys després, compro la millor que hi havia al mercat: una NIZO amb òptica alemanya. L’any 1982 faig un curs de cinema professional acabant l’experiència amb un curtmetratge amb 16 mm. Per aquesta època decideixo regentar el negoci familiar de restauració i tot i que compatibilitzar les dues feines era complicat, continuo treballant la imatge deixant de dormir algunes hores.
L’any 2010 per motius personals decideixo traspassar el Restaurant i és des d’aquest moment que he fet alguns treballs professionals en vídeo documental: Després de les aigües, Dalí i el Crist de Vallés, Celler Cooperatiu-l’esperit de Rubí i l’últim, Cent anys d’esbart, entre d’altres. També és des d’aquest moment que compagino els dos camps: la imatge fixa i en moviment, sense cap especialitat en concret, simplement imatge, llum i color.

https://www.totrubi.cat/gra-presenta-projecte-llums-colors-rubinenc-blai-ferran_2199033102.html

https://www.diariderubi.com/el-rubinenc-blai-farran-presentara-llums-i-colors-a-la-sessio-de-juny-de-lexplicans-el-teu-rotllo-del-gra/

Esta entrada ha sido publicada en 2024, Explica'ns el teu rotllo y etiquetada como , , , , . Guarda el enlace permanente.